Graux & Baeyens New Project
May 19, 2012 // Dream Homes //

This house of 70 years was inspired by local farmhouses. The aim was to provide more space and light, and the implementation of contemporary developments.

Far from the total rehabilitation initially envisaged by the owners, the team of Graux & Baeyens architects, based in Gent in Belgium, worked on an extension, playing on contrasts between traditional and modern architecture.

Four volumes defining new living spaces have been added (including a covered terrace houses), as well as completely redesigning the rear of the building.

Inside, old and new areas mingle with the heart of the redevelopment. There is an impressive closet that isolates and separates the kitchen and living room from the rest of the house. There is also a swimming pool, a fireplace, and a library.

20120520-121443.jpg

20120520-121450.jpg

20120520-121457.jpg

Got something to say? Go for it!